mandag den 2. april 2012

Mit hår

Jeg er en smule "kendt" for mit hår :-)
Jeg har en rigtig løvemanke... eller, det er hvertfald stort, og krøllet!
Jeg har faktisk i rigtig mange år altid glattet mit hår, og det er først her for et år siden, at jeg for alvor begyndte at bruge mine krøller.

Og jeg har en laaang hår-historie. Mit hår har været ALT igennem! Og være alle tænkelige farver. Men for to års tid siden, besluttede jeg mig for at få min naturlige farve, og passe rigtig godt på mit hår.

Det gjorde jeg så.. i noget tid. Lige ind til sidste år, hvor jeg i Maj tog til Spanien for at bo i 3 måneder. Der skulle ske noget nyt, og jeg tog til en frisør for at få farvet mit hår lidt lysere. Men det er ikke altid nemt at kommunikere med en frisør, der kan knap så meget engelsk.. så mit hår endte med at blive tis gult, og rigtig godt ødelagt.

Siden har jeg prøvet at redde det, med diverse farvninger, mørke reflekser, skylninger og aaalt muligt andet - altid hos en frisør. Og var lige glad for det en stund, hvor det var flot lyst. Men så synes jeg der manglede noget spil, og nu er det blevet for mørkt. Der er så meget farve i mit hår nu, at det er svært snart at gøre mere ved det.. så nu må vi se hvad der sker.

I hvertfald.. I kan her lige se et par billeder af mit hår :o)Mit hår, sådan cirka som det er nu.. det er lysnet lidt siden.I Spanien, efter 1. omgang reflekser, inden det gik galt.

Før Spanien - det her er vist med min naturlige hårfarve.


Efter Spanien, hvor det tis-gule havde fået en sølv-kur, for at 
få nogle hvide pigmenter i håret.  I Spanien, efter 1. omgang reflekser. Her var det rigtig fint!

3 kommentarer:

 1. Jeg elsker dit hår, det er vildt fedt. Jeg har næste det samme hår som dig! :-) Jeg er vild med din blog også, den er super inspirerende, jeg er nu fast læser, håber også at du vil blive fast læser af min...

  Cecilie G. Nielsen
  // http://cecilienielsen.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hej Cecilie!
  Tusind tak! Det er altid dejligt med et kompliment ;)
  og tak igen, nu er jeg lige startet, men glæder mig til at komme rigtigt i gang! Har kigget lidt på din blog, og tilføjet mig som fast læser. Det er dejligt med støtte til sin blog :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er dit hår flot!
  Helt vild god blog du har!
  Er blevet fast læser, skal vi følges? :)
  - Charlotte/ charlotterolighed.blogspot.com

  SvarSlet