onsdag den 2. maj 2012

Kur i stedet for conditioner? hmm...

Jeg har som fortalt til frisør sidste fredag! Jeg er total hår-sundsheds-freak, så ved egentlig det meste om hår-sundhed. Men alligevel spurgte jeg lidt ind til frisøren, for at se om hun ikke havde nogle tips i ærmet, jeg endnu ikke har hørt.. Og det havde hun faktisk! Hun fortalte mig, at hun (når hun havde vasket hår) brugte en kur, i stedet for balsam/conditioner. Det kunne jeg godt forestille mig, var godt, men synes dog det er dyrt at skulle bruge kur hver gang. Men har besluttet mig for, at gøre det engang imellem, måske hver 2. gang jeg vasker hår.. Eller invester i en billigere hårkur fra matas, og brug den i stedet for conditioner. Bare et lille tip til jer! ;-)

3 kommentarer:

 1. Sagde din frisør noget om, hvorfor det skulle være hårkur.. Altså, hvad godt gør hårkuren ligepræcis? :-)

  - http://denlillefotoblog.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ikke meget andet, end at det plejer og reparerer håret endnu mere, end en conditioner gør + gør håret stærkere. Og så nåede vi ikke at snakke mere om det :-) Men tror det er rigtigt nok.. conditioner blødgør måske mere, end det reparerer, hvor hårkuren gør begge dele, hvis man finder den rette hårkur :-)

  SvarSlet
 3. Balsam er heller ikke særlig sundt for håret - det danner et "fedtlag" omkring håret, så det hurtigere bliver fedtet og slidt :-)

  SvarSlet